Selasa, 24 Januari 2017

JOM MELABUR SERENDAH RM50


Syarikat menyediakan 5 status untuk pelabur:FRONTIERHad pelaburan mingguan ialah USD500, had pengeluaran ialah USD300.HOMESTEADHad pelaburan mingguan ialah USD1,000, had pengeluaran ialah USD500.METROPOLISHad pelaburan mingguan ialah USD3,000, had pengeluaran ialah USD1,000.SERENITYHad pelaburan mingguan ialah USD5,000, had pengeluaran ialah USD2,000.CO-FOUNDERHad mingguan untuk pelaburan ialah USD7,000, had pengeluaran ia USD3,000.CO-FOUNDER+Had mingguan untuk pelaburan ialah USD10,000, had pengeluaran ia USD5,000.

Maklumat lanjut mengenai status, anda boleh dapatkan disini
Mencadangkan tempoh pelaburan adalah 60 hari atau lebih. Pengeluaran awal dikenakan caj, jadi kami mencadangkan anda melabur dalam tempoh ini atau membuat pengeluaran tidak lebih 30% daripada portfolio pelaburan untuk mengelak komisen tambahan.

Daftar dulu bayar kemudian
WhatsApp no 019-5377352

Prinsip pengurusan amanah kami menggunakan pelaburan anda untuk berdagang dengan Ethereum. Pendapatan purata bulanan daripada 30% sehingga 50%, separuh daripadanya (15-25%) terakru kepada pelabur. Pasaran matawang Crypto membenarkan seseorang mendapatkan lebih keuntungan, tetapi strategi utama kami lebih kepada keselamatan dana pelaburan.

Kami membuka peluang kepada pelabur dengan skim kerjasama yang jelas dan pembahagian untung sama rata antara pelabur dengan syarikat. Apabila melabur disini, anda melabur dimasa hadapan sebenarnya sudah pun berlaku!index


Syarikat Ethtrade ditubuhkan pada 2015. Dalam jangka masa singkat, kami bejaya menunjukkan pengurusan yang terbaik dan menyatukan kesemua keuntungan. Kami adalah golongan profesional muda dan bertenaga yang sentiasa bersemangat untuk mencapai matlamat. Pengurus kami—Eric Bondi dan Michael Frendowski—adalah pedagang yang terlatih. Sejak projek Ethereum dilancarkan pada 2013, kami mengambil keputusan untuk mempromosi platform unik ini yang dikenali sebagai "Dunia Komputer." Kami berhanggapan matlamat kami adalah untuk membangunkan dan mengambil bahagian didalam perdagangan matawang crypto yang dinamik. Sekarang, kami secara berperingkat menguasai kemungkinan Ethereum dan berkongsi pengalaman kami melalui perkhidmatan pengurusan aset yang berkualiti.

Tiada ulasan: